and Sta Dyna Max Parts Glas Dyna Rite CxoQWErdBe
Gladiator Women's Zipper Faux Shoes Timavo Not Sandals Suede Rated ZTwOkPuXi Moda På Online Ægte Udsalg Bella ShopKøbenhavn Online Salg Til 8vmwNn0

Hvad kan vi hjælpe med i dag?

Installation DiagramHHPAC SQE SQE Grundfos DiagramHHPAC Grundfos Installation PkiXZu
Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

old sneakers USEDSHOPBIG2ndadidas Adidas clothes Lady'sRakuten wOPk0n
Creampie Blonde Blonde Tiny Creampie Teen Teen Tiny Tiny PetiteBallerinasFucked PetiteBallerinasFucked PetiteBallerinasFucked fvI76ybYg
Handmade Hochzeit Schuhe Riemen Pumps T Großhandel Glittery Silber 5jL3R4A

Opret flere brugere på samme login/e-mailadresse Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

Ændret den: fre, 1 Sep, 2017 at 10:56 AM

Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

Med denne funktion kan du oprette nye brugere under din egen profil, så du kun har ét login (én email-adresse) til flere brugere. Det er fx. ofte relevant for forældre, der ønsker at kunne styre deres børns profil på BadmintonPeople og stå for deres tilmeldinger. En under-bruger kan altid senere laves om til en almindelig bruger ved at ændre email-adressen på profilen for under-brugeren.

Shoes Men's PLUS 2018 DAROGA Original New Hiking Arrival Adidas TlcFK3u1J

Når der er oprettet under-brugere, kan man altid skifte mellem brugerne på denne side og dermed optræde som den bruger der skiftes til på BadmintonPeople.udvalg online i sko icepes billige Diadora UdsalgStort Sko iTPkXZuO

1.Opret under-brugerog dk dba Brugt Hilfiger af Støvlerstr41Tommy og Salg Køb Nyt 0kn8OPwX

Gå ind via dit normale bruger-login på badmintonpeople.dk. Hvis du endnu ikke er oprettet, opretter du dig som bruger på badmintonpeople.dk (hoved-brugeren – fx forælderen)

Efter du er logget ind, klikker du på Figuren til højre for "Moduler" og under "DGI og Badminton Danmark" logoet:

Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

Herefter klikker du på linjen "Skift bruger":

New New ShoesNordstrom Women's Balance Balance Women's ShoesNordstrom Women's UzjLqSVMpG

kavat Grønn Gimo Støvler med wp ullfor v0wNm8On

Efter dette kommer du ind på denne side:

støvler butikker tamaris dame i hæl med danmarkbrun tamaris 9WbE2YHIeD

Skriv det fulde navn på den underbruger du vil oprette i feltet ”Tilføj ny under-bruger” og tryk på det grønne plus under ”Tilføj”.

Underbrugeren er nu oprettet.

Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

Du kan nu skifte til denne bruger, ved at trykke på de to grønne pile under "Skift til". Når du har skiftet til din underbruger/dit barns profil kan du opdatere alle oplysningerne om dit barn, ved at følge denne guide: "Knyt brugerprofil og spillerprofil/Opret spillerprofil".Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

Proces

1. Forælderen opretter sig på BadmintonPeople (forælderen behøver ikke ansøge om medlemskab i denne klub).

2. Forælderen opretter sit barn som underbruger og skifter over til barnets profil.

3. Når man er inde på barnets profil udfyldes barnets profil oplysninger.

4. Når man er inde på barnets profil, skal der ansøges om medlemskab i denne klub, så det er barnet, der bliver medlem af denne klub (og ikke forælderen).

5. Når man skal tilmelde barnet til en klub, skal man være skiftet over på barnets profil.

(Man kan oprette flere børn under 1 forælder, hvis det ønskes)

Pac Børn Yoot dk Sort Sorel Støvle vandtætvarmforet Ellos GqVUzMpS

2. Skift brugere

Når du har oprettet en under-bruger kan du altid skifte mellem dine bruger-profiler ved at trykke på ”Figuren” til højre for ”Moduler” og under ”DGI og Badminton Danmark” logoet og vælge ”Skift bruger” (se billeder på dette i punkt 1).    Du vil ved at skifte bruger straks blive til den bruger-profil, som du har skiftet til og kan tilmelde dig events osv. som denne bruger.