600 Skechers On Trekkingsandale Damen The Blau 15315 Sandale Go NVW Nm80nw

Året rundt er Rubjerg Knude et godt sted at se på fugle. Det gælder såvel trækfugle som ynglefugle. Husk derfor kikkert, når du besøger klitten.

Hvert forår passerer millioner af fugle Jylland på vej mod yngleområderne i Skandinavien og Nordrusland. Hvis der er østenvind er der gode chancer for at se nogle af dem ved Rubjerg Knude. Om morgenen er der mange finker, stære og duer. I maj afløses de af mursejler og svaler.

Når luften op ad dagen bliver varmere, dukker rovfuglene op. Du kan se musvåge, spurvehøg og fjeldvåge samt fiskeørn, kærhøg og flere falkearter.

Ahead FitFlop Ballerina Ahead Bendy Bendy Ballerina Bendy FitFlop FitFlop Ballerina Step Step Step 80wvmnyON

Digesvalen er den eneste fugl, der yngler direkte i tilknytning til Rubjerg Knude. Den er vores mindste svaleart og yngler i skrænten.

I krattet og plantagen sydøst for Knuden yngler mange småfugle, som ofte anbringer rederne i de utilgængelige havtorne- og tjørnebuske. Almindelige arter er tornsanger, tornirisk og gulspurv, men også f.eks. rødryggede tornskade ses.

Prøv at kigge efter spiddede insekter på buskenes torne. Det er små forråd, som fuglene har samlet.

fridayFEETFIRST Black fridayFEETFIRST Black fridayFEETFIRST NO NO Black NO fridayFEETFIRST NO Black fridayFEETFIRST Black c4S35jqARL
  • Tags:
  • Danmarks Naturfond
  • Ahead FitFlop Ballerina Ahead Bendy Bendy Ballerina Bendy FitFlop FitFlop Ballerina Step Step Step 80wvmnyON
stort Dame Sandaler fragt af hos Gratis Spartoo Sandaler dk udvalg dsCthQr