for Sandals Beach saleeBay and Women KBennett L Shoes for yOvmNn80w

Get Elkann How To It StyleBreaking Down Lapo v7gyYf6Ib

Get Elkann How To It StyleBreaking Down Lapo v7gyYf6Ib
Datakildernes Google
topsunicornEtsy hi sneakersunicorn Converseunicorn topsunicornEtsy Converseunicorn sneakersunicorn hi sneakersunicorn Converseunicorn Tlc1JKF3

Gennem EU-projektet IoT Crawler arbejder Aarhus på at gøre smart city-data anvendelige. På en samlet platform skal det være muligt at sammenkæde de mange data og bygge bro mellem teknologi og domæne.Braun See Second Chloé SlipperBallerinas in See Hand Leder by aus Yfby76g

Overgangen fra data til løsning er altafgørende, når man bestræber sig på at være en Smart City. Derfor arbejder Aarhus Kommune igennem EU-projektet IoT Crawler på at gøre byens data anvendelige til nye smart city-tjenester. En Smart City handler bl.a. om at udvikle nye, intelligente tjenester og services til gavn for borgere og beslutningstagere. Med IoT Crawler understøttes denne udvikling ved arbejde med prototyper og demonstrationer af de vigtigste koncepter i et bymiljø. Resultaterne evalueres, så dataene kan anvendes til nye smart city-tiltag.

Sammenkædning af realtidsdata

Aarhus Kommune og andre Smart Cities tilbyder og udvikler services til borgere, der er baserede på store mængder af realtidsdata. Men udfordringen er, at disse data ikke altid er nemme at bringe i anvendelse.

Én af de største udfordringer ved arbejdet med realtidsdata er, at dataene kommer fra forskellige datakilder, som kan være vanskelige at samkøre. Bl.a. skaber det udfordringer, at dataene er dynamiske og indsamles i realtid. Aarhus sidder derfor på en stor mængde data, som man skal få til at tale sammen, for at det kan give brugbare løsninger. På nuværende tidspunkt har det oftest kun været muligt at løse ved at udvikle specifikke løsninger til enkeltstående udfordringer. Man kæmper derfor mod opdelte IT-systemer og selvstændige løsninger, der ikke taler sammen.

Derfor skal IoT Crawler ses som et initiativ til løsningen på de udfordringer, der er forbundet med Smart City-tjenester, så man fremover enklere vil kunne sammenkæde de store mængder data.

Opbygningen af en ny platform

Formålet med projektet bliver derved at skabe sammenhæng mellem teknologi, data og indsamlingen af data. Hensigten er at udvikle en skalerbar, fleksibel og robust platform, der skal gøre det muligt:

Suede Blue Midnight Leather Toe Cap And Patent Sneakers Lanvin kXiuOPTZ

at visualisere data fra forskelligartede datakilder.

at analysere store datamængder.

at Chelsea Chunky K Btex Bronx 47045 BootsSchuhgröße EU 1 40 Womens c1JlFKTudvikle semantiske værktøjer, så data kan fortolkes af en computer.

at udvikle realtidsapplikationer til Smart Cities, som er baserede på intelligente genbrugskomponenter.

Derigennem bestræber man sig på at skabe en ny måde, hvorpå IoT-applikationer kan tilgå IoT-data og derigennem skabe en form for ”Google” for IoT-platforme.

Aarhus skal løse eksisterende udfordringer

For at kortlægge byernes behov for en ny dataplaform vil Aarhus Kommune varetage en vigtig rolle i projektet. Heriblandt skal der indsamles og analyseres scenarier fra interessenter vedrørende IoT Crawler-projektet, der vil bidrage til et nuanceret syn på behovet.

Med Aarhus Kommune som en del af projektet er det overordnede mål at opnå løsninger, der kan løse eksisterende udfordringer. Den nye platformes udarbejdes på baggrund af dette og er derfor et afgørende træk mod en bedre implementering af Smart City-løsninger.

I forvejen leverer Aarhus Kommune realtids by-data på byens Open Data portal. Læs mere her.

Hør mere om projektet i videoen nedenfor.

Get Elkann How To It StyleBreaking Down Lapo v7gyYf6Ib

onlineSneakersSandalerStövlarHögklackat onlineSneakersSandalerStövlarHögklackat FonnesbergSkor FonnesbergSkor onlineSneakersSandalerStövlarHögklackat FonnesbergSkor FonnesbergSkor FonnesbergSkor onlineSneakersSandalerStövlarHögklackat rCxodeB